In synergie met de regering ontwikkelt de Sedulur Foundation het potentieel van de natie en vermindert het aantal drugsgebruikers

In synergie met de regering ontwikkelt de Sedulur Foundation het potentieel van de natie en vermindert het aantal drugsgebruikers

BREAKING NEWS, INDONESIA - INTERNATIONAL, INDONESIA - NEDERLAND, INSPIRATIF, STORY, WORLD NEWS 0 Comment
foto: Illustratie

BATAVIASE NOUVELLES.COM. Bandar Lampung - De All Outer Support Foundation for the People of genaamd SEDULUR om te helpen en samen te werken met de regering om verschillende programma's te lanceren die verband houden met het versterken van het potentieel van de natie. Dit werd overgebracht door Haryanto als voorzitter van de Sedulur Foundation.

"Wij, Stichting Sedulur, steunen en willen samenwerken met de overheid op verschillende terreinen, waaronder sociale menselijkheid en religie. We willen dat de Indonesische natie, vooral de jeugdgeneratie, drugsgebruik vermijdt of op zijn minst vermindert. Als verwijzing naar de titel van het Indonesië-drugsrapport 2022, gepubliceerd door het Centrum voor onderzoek, gegevens en informatie van het National Narcotics Agency of afgekort Puslitdatin BNN, dat er in totaal 53.405 beschuldigingen van drugszaken waren in Indonesië vanaf juni 2022.15 oktober 2022. Dit is zeer zorgwekkend en het is niet alleen de verantwoordelijkheid van de regering om ermee om te gaan, maar ook de verantwoordelijkheid van ons allemaal als Indonesische burgers om het te boven te komen. Daarom hebben wij, de Sedulur Foundation, een vorm van inspanning om dit probleem op te lossen, verschillende activiteiten gelanceerd, waaronder het versterken van het potentieel van de natie, bijvoorbeeld activiteiten voor het organiseren van muziekuitvoeringen, schrijfevenementen, culturele kunstevenementen, vechtsportcompetitie-evenementen, enz. voor de toekomst. Als voorbeeld ; Voor activiteiten op het gebied van muziekevenementen gaan we voor het beste talent, als God het wil, naar een nog beter niveau, namelijk naar het professionele niveau via Orbit bij een Major Label of platenmaatschappij, zodat kunstbeoefenaars zich kunnen concentreren op het nastreven van hun vakgebied omdat ze worden beschouwd als betrouwbaar om een ​​levensondersteuning of een oog te zijn, dit is de toekomst. Op die manier zou het jonge mensen moeten kunnen aansporen om hun potentieel of talent te verkennen, aan te scherpen en te vergroten, zodat de jongeren wedijveren om zichzelf bezig te houden met positieve activiteiten. Voor jongeren die talent hebben op het gebied van muziek, zullen ze de neiging hebben om het na te jagen, waardoor UKM-spelers nieuw leven worden ingeblazen, muziekstudio's worden gehuurd en dergelijke, zodat er een symbiotische circulatie van mutualisme is die vol evenwicht is. Wanneer dit gerealiseerd kan worden, kunnen jongeren, als God het wil, drugs vermijden of op zijn minst het aantal drugsgebruikers verminderen. ” Tot slot, (3/2/2023).

Hij ging verder terug;

"Zoals we weten, is jeugddelinquentie schering en inslag, zoals motorbendes, jeugdvechtpartijen, enz. Om hierop in te spelen en dit te overwinnen, hebben we een activiteitenprogramma voor vechtsportevenementen gelanceerd om te dienen als een forum of als middel om hobby's te kanaliseren voor jonge mensen die een hobby van vechten hebben. In dit geval zullen we ook proberen de houding en acties van zelfbeheersing, een grote ziel en sportiviteit te sturen. Met deze verschillende dingen zal, als God het wil, het aantal jeugdcriminaliteit verminderen. Afgezien daarvan zijn er ook veel van onze andere programma's om verschillende kwesties met betrekking tot de natie op te bouwen en op te lossen, wat past in het kader van onze inspanningen als burgers om de natie en de staat te verdedigen. Daarom verwachten we ook steun van de overheid en de gemeenschap voor de uitvoering van onze verschillende activiteiten. " Sluit het.

Voor deze verschillende programma's waardeert het publiek de Sedulur Foundation, die haar hoofdkantoor heeft in de stad Bandar Lampung.

"Wij, als kunstbeoefenaars, vooral muziek, zijn zeer verheugd over de programma's die door de Sedulur Foundation zijn gelanceerd. We hopen dat deze programma's snel kunnen worden geïmplementeerd, zodat we weer actief kunnen zijn in het seizoen en de muziekwereld weer tot leven kan komen. . zei Bayu, een inwoner van Perumnas Way Halim, Bandar Lampung City.

Hetzelfde werd gezegd door Ibonk, een inwoner van het subdistrict Kaliawai, Tanjung Karang Pusat. De muzikant, die ook ondernemer is in de thuisindustrie, zei blij te zijn en verwelkomde het activiteitenprogramma van de Sedulur Foundation.

"Ik ben erg blij met het programma van de sedulur foundation, waaronder het organiseren van muziekevenementen die muziekzaken zoals studioverhuur, opnameservices enzovoort nieuw leven inblazen. Ik hoop dat deze activiteit regelmatig kan worden uitgevoerd. concludeerde hij.

Naast de ontwikkeling van technologie en synergie met de overheid waar de president van de Republiek Indonesië, de heer Jokowi, de empowerment van digitaliseringstechnologie lanceerde, zijn in dit verband verschillende programma-activiteiten voor de Sedulur Foundation bij het werven van fondsen om verschillende programma-activiteiten te realiseren door donaties via de website of de officiële website op het kanaal: https://yayasansedulur.org

Door digitaliseringstechnologie te versterken, is het mogelijk om donaties te verkrijgen van donoren uit binnen- en buitenland.
(bataviasenouvelles.com) 

Leave a comment

Search

Back to Top