Het Sociaal Ministerie Begeleidt de Sedulur Foundation Bij Het Legaliseren

Het Sociaal Ministerie Begeleidt de Sedulur Foundation Bij Het Legaliseren

BREAKING NEWS, INDONESIA - NEDERLAND, INSPIRATIF, PEMERINTAH, SOSIAL BUDAYA, SYIAR, WORLD NEWS 0 Comment

BATAVIASE NOUVELLES. COM. Bandar Lampung — The All Outer Support Foundation for the People of genaamd SEDULUR Is een stichting die begon als een gemeenschap of vereniging opgericht door Haryanto in 2017. Na verloop van tijd en afhankelijk van behoeften en omstandigheden werd SEDULUR bevestigd als een juridische entiteit in de vorm van een stichting met het nummer AHU- 0028178.AH.01.04.Jaar 2021.

Stichting SEDULUR is gevestigd te Jl. Tomo Gedong Air Tanjung Karang Barat Flower, Bandar Lampung City, provincie Lampung met domicilie SKT-nummer: 000/9/IV.22/2022 en geregistreerd bij de National and Political Unity Agency (Kesbangpol) Provincie Lampung met TDY-nummer 210/084/IV / IV.07/2022.

Niet alleen dat, als een stichting die de toepasselijke regels en voorschriften naleeft en naleeft, beheert de SEDULUR Foundation andere wettigheid en maakt deze om de goede werking en het succes van de Foundation te ondersteunen, waaronder de National Social Welfare Institution (LKS).

“Wij, als SEDULUR Foundation, gehoorzamen en houden ons aan de regels en voorschriften die van toepassing zijn zoals vermeld in de basisprincipes, namelijk Pancasila en de Grondwet van 1945. En als onze gehoorzaamheid en gehoorzaamheid doen we het zoals het hoort. Godzijdank was het Departement van Sociale Zaken van de Provincie Lampung, in dit geval de heer Pirhot, heel actief en coöperatief in het begeleiden van de Sedulur Foundation vanaf de Provincie tot aan het Ministerie van Sociale Zaken van de Republiek Indonesië, dat toen voortgezet door mevrouw Ema Mazcuroh als hoofd van de onderzoekseenheid van het Indonesische ministerie van Sociale Zaken. En we zijn dankbaar, het ministerie van Sociale Zaken, namelijk mevrouw Ema Mazcuroh, reageerde snel en coöperatief om ons te begeleiden bij het maken van LKS en PUB. Hiervoor waarderen we de prestaties van het Ministerie van Sociale Zaken enorm.” Said Haryanto, voorzitter van de Sedulur Foundation.

Hij vervolgde Terug;

"In lijn met de aanwijzingen van mevrouw Ema als Ministerie van Sociale Zaken hebben we goede bedoelingen, vastberadenheid en willen we dat alles soepel, succesvol en zalig verloopt en goede voornemens en doelen idealiter ook beginnen of beginnen met goede stappen, waarvan er één is door te voldoen aan en zich te houden aan de toepasselijke regelgeving zodat het in de toekomst soepel zal verlopen en er geen problemen zullen zijn zoals daarbuiten waar verschillende problemen, zowel terrorisme als andere, worden gedetecteerd en Alhamdulillah we hebben de serie gedaan en met betrekking tot de Nationale LKS bezig is, hebben we het vereistenbestand en ook de LKS-sollicitatiebrief op 24 december 2022 geleden naar de minister van Sociale Zaken van de Republiek Indonesië gestuurd met ontvangstnummer 6600055192970. Dit is zoals aangegeven door de heer Nanda Fajrin, altijd de Ministerie van Sociale Zaken en als een vorm van onze compliance bij het naleven van toepasselijke wet- en regelgeving. Verder hopen we dat alles soepel verloopt, succesvol en gezegend is en dat de LKS waarvoor we de aanvraag hebben ingediend snel zal worden uitgegeven, zodat we effectiever en productiever kunnen zijn bij het uitvoeren van verschillende activiteiten. concludeerde hij.

In lijn met Haryanto gaf Novianti als penningmeester van de Sedulur Foundation toe dat ze de prestaties en service van Ministry of Social Employees erg waardeerde.

"We zijn zeer tevreden en waarderen de prestaties van het personeel van het Ministerie van Sociale Zaken, die responsief en coöperatief zijn en ons begeleiden bij het maken van onze LKS. zei Nova.

SEDULUR FOUNDATION ZIET ER ANDERS UIT

In tegenstelling tot stichtingen in het algemeen die slechts op één gebied actief zijn, is de Sedulur Foundation een stichting die zich bezighoudt met verschillende activiteitengebieden in een programmaplan voor de activiteiten van de stichting, waaronder de volgende programma's:

Fondsenwerving
Umrah-vertrek voor religieuze leiders, gemeenschapsleiders, traditionele leiders, enz
Verdeling van talenten voor bewoners, zoals kunst (muziek, dans, drama etc.), sport (racen, Pencak Silat/vechtsporten, voetbal etc.), Da'wah etc.
Compensatie voor wezen, de armen, natuurrampen enz.
Oprichting van educatieve scholen enz
De verschillende agenda's van deze activiteitenplannen werden goed ontvangen door de gemeenschap zodat men hoopt dat de nobele idealen van de Stichting gerealiseerd kunnen worden.

Met betrekking tot het activiteitenbudget geeft de Stichtingsdirectie toe dat het budget is gebaseerd op donaties van relaties en het publiek wiens donaties worden ingezameld via de officiële website of de officiële website van de Sedulur foundation: https://yayasansedur.org

(bataviasenouvelles.com)

Leave a comment

Search

Back to Top